CARTINA EXTREME
  • CARTINA EXTREME

NAIL FORMS EXTREME - SJABLONEN 200 pcs

Deze sjablonen is het resultaat van de nieuwste technologieën en werd speciaal ontwikkeld voor snel en nauwkeurig werk , zonder veel moeite voor te doen. De markeringen, schaalgrootte en hulplijnen helpen beginners om de sjabloon correct te maken en te knippen. Speciaal voor extreme vormen zoals: Stiletto, Russische Aanndel, Gotische Amandel en XXL Pipe Vormen. 

Sjablonen speciaal ontwikkeld voor extreem lange nagel verlengingen. De uiterst ergonomische zijtabs garanderen een eenvoudige bevestiging. De zijvleugels blijven zeer goed op de huid zitten en het papier dat exclusief door nailover is gemaakt heeft een uniek oppervlak dat het modelleermateriaal stevig op de sjabloon vasthoudt. Of het nu gel of acryl is, het resultaat van de perfecte C-curve is verbluffend.
Deze nieuwe nagelsjabloon ondersteunt het werk op een comfortabele manier en past zich perfect aan de nagel. Jij hoeft geen extra pads voor versteviging te gebruiken voor deze sjabloon. Een droom komt uit voor elke nagelstilyst.
1 rol: 200 stks.

NLCARTINAEXT

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.